Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nabíjení vody

21. 2. 2011

 

Nabíjení vody

Všude se dnes píše, jak je balená voda nezdravá a voda z kohoutku zdravější. Balená voda je takzvaně "mrtvá" voda, neproudící, uzavřená bůhví jak dlouho v plastikové lahvi. Voda z kohoutku má jistě pozitiva, ale zase je leckdy přespříliš upravovaná, chlorovaná. Vodu si můžeme nabít tak, aby měla blahodárnější účinky na náš organismus, aby se aktivovaly její skryté síly. Znáte pohádku o živé a mrtvé vodě, ne? V pohádkách je vždy kus pravdy.:-)

Vodu můžeme nabít rozličnými způsoby. Můžeme si pro tento účel koupit nabíjecí spirálu a nebo nemusíme investovat ani korunu, jen trochu té píle a cvičení.

Můj postup je jednoduchý. Vodu naliju do sklenice, sklenici uchopím rukama a představuji si v mysli, jak jsem někde u horského potoka, kde proudí čistá voda, slyším její zvuk a do toho si ještě vizuálně představím nějaké runy, které pro daný účel potřebuji (například pro dodání energie Sowulo). Tuto představu ukončete, až si budete myslet, že je voda nabitá. Určitě se vám to nepodaří hned napoprvé, chce to opravdu trénink, ale vodu jste alespoň oživili a navíc tím trénujete vizualizaci.
 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

xxx

(Cat , 7. 8. 2011 16:59)

A jak poznám,že je voda nabitá ?? a k čemu to bude ??