Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nágové

 

Nagové, svatí bojovníci, sloužící výhradně dobru (které naposledy měli štěstí vidět pouze účastníci Maha Kumbh Mely - svátku smývání hříchů - a kteří jinak žijí téměř neviditelní v horách), založili podle esoterické tradice impérium v Indii. Podle téže tradice toto Rámovo impérium zaniklo tisíc roků po zániku Atlantidy. Staroindické eposy Mahabharáta a Ramajána popisují množství strašných válek, které mezi sebou vedli pravděpodobně Atlantiďané a tehdejší obyvatelé Indie. Mahabharáta a Drona Parva popisují válku s velkými ohnivými koulemi, které dokázaly zničit celé město, a "pohled Kapilie", který mohl spálit na popel 50 000 lidí.

Nagové po usídlení postavili v severní Indii hlavní město, které pojmenovali Dekkan. Dnes se na tomto místě nachází město Nagpur. Impérium Nagů rozšiřovalo svoje hranice na celou severní Indii spolu s městy Harappa, Mohendžo-Daro a Kot Didži (dnes v Pákistánu) a další. Města řídili "velcí učitelé" nebo "mistři", kteří představovali ochrannou aristokracii civilizace Ráma. Dokonce se podařilo najít několik pomníků těchto takzvaných bohů. Ve skutečnosti šlo o lidi obdařené mentálními a psychickými schopnosti, které jsou pro většinu současníků zcela nepředstavitelné.

Válka vypukla v čase, kdy se Atlantida a Rámovo impérium nacházely na vrcholu rozkvětu. Pravděpodobnou příčinou byla snaha Atlantiďanů podrobit si Rámovo impérium.

Podle toho, jak většinou hodnotíme dávnou historii, se zdá, že atomová válka před desetitisíci roky byla absolutně nevěrohodná. Do výbuchu bomby nad Hirošimou a Nagasaki si člověk nedokázal představit takovou strašnou zbraň, jak popisují starodávné texty.

I když se to zdá neuvěřitelné, archeologové našli v Indii a Pákistánu důkazy, že určitá města byla zničená atomovými výbuchy. Když se v Harappe a Mohendžo-Dare prokopali na úroveň ulic, objevili kostry rozházené po celém městě. Nebyly pochované. Byly tisíce roků staré a nejradioaktivnější, jaké se kdy našly. Včetně těch z Hirošimy a Nagasaki.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář