Jdi na obsah Jdi na menu
 


PSI štíty

29. 9. 2010

Obrana proti magii je jednou z nejdůležitějších forem magie, protože ve chvíli, kdy se na magii stanete citliví, budete jí i daleko více zranitelní. Nehledě na to, že ne všichni, kteří se o magii zajímají, ji musí bezpodmínečně chtít využít k dobrým účelům.

Nejjednodušší štít je prostě překřížení rukou nebo nohou. Tím částečně zamezíte průchodu energie a bez problémů se takto ochráníte proti slabším útokům.

Druhý štít, který se dá za poměrně krátkou chvíli úspěšně zvládnout, je štít vytvořený přímo před vámi. Vytváří se pomocí rukou, které si před sebe umístíte(není to nutnost, ale je to opět jedna z pomůcek pro podvědomí). Dejte lokty od sebe a spojte dlaně nad sebou(levá nahoře, otočená směrem dolů, pravá pod ní, otočená nahoru), abyste měli palce na obou stranách. Jeden směrem k vám, druhý směřuje od vás. Tím jste vytvořili základní pozici, ze které bude štít vznikat. Následujícím krokem je otočení stále sepnutými dlaněmi proti sobě, prsty se otočí od vás a nasměrujete je nahoru. Vznikne pozice rukou, jakoby sepnutých při modlení, tak nechvalně proslaveného křesťany, byť s propletenými prsty. Vy je nechte natažené a hned přejděte do konečné fáze. Levá ruka se otočí dlaní nahoru pod pravou, pravá se nasměruje dlaní směrem od vás, ale prsty zůstanou nahoru. Teď jen dejte prsty od sebe, vytvoříte tím jakýsi košík, který bude představovat váš štít. Tím jste své podvědomí přesvědčili, že před vámi je něco jako štít. Samozřejmě, že toto není jediný způsob jak se tento druh štítu dá vytvořit, vysvětluji zde ten, který používám já a který mi vyhovuje. Když už jsme se dostali k vytvoření štítu vizuálně, bude následovat jeho tvorba pomocí energie. To už záleží jen na vás a na vašem tréninku, snažte se si představit, že se před vámi nachází štít(použijte vizualizaci) a pokuste se ho vytvořit. Jak budete úspěšní, to už záleží na vás. Tento štít je nejlepší proti přímému útoku, o kterém víte. Ne, že by trvalo dlouho ho vytvořit, ale těžko můžete chodit po ulici s rukama před sebou a vytvářet štít.

K trvalé obraně, která je asi nejsložitější, protože musíte své podvědomí přesvědčit, aby neustále vysílalo energii pro štít, slouží tento poslední. Má mnoho variant, můžete si ho představit jako vodopád, který vás obklopuje, může to být oheň, který vystupuje ze země kolem vás, někdo si ho představuje jako rudé vejce kolem sebe a samozřejmě existují další různé způsoby. Záleží na vás, který si vyberete, nebo jestli si vytvoříte svůj vlastní. Pokud se vám toto podařilo, máte z poloviny vyhráno, bohužel, následuje ta těžší část, musíte své podvědomí přesvědčit, aby váš štít neustále vytvářelo. To už je již tradičně jen a jen na vás a vaší píli.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář