Jdi na obsah Jdi na menu
 


Obrana,pomoc při okultním útoku

9. 6. 2010
Detekce útoku ve spánku

Běžně se člověk ve spánku, utrpí-li okultní útok na astrální pláni, stáhne zpět do svého těla jako divoký králík do své nory a probudí se s pocitem, že ho „tlačila můra“. Avšak je-li spánek způsoben nějakým uspávacím prostředkem, pak se již tak snadno neprobudí. Je v astrálnu jakoby uvězněn. Ovšem i toto může být příznakem okultního útoku. Nemůže-li člověk být po jistý čas bez spánku a musí-li použít uspávači prostředek, pak ať během jeho spánku někdo u něj bdí a pozoruje všechny známky neklidu. Při chvění a cukání ať mu šeptá do ucha uklidňující sugesce.

 

První pomoc při okultním útoku

Pomoc člověku, který již trpí okultním útokem, může být poskytnuta také na fyzické úrovni. Hodnotné je sluneční světlo, které posiluje auru a činí ji odolnější. Z toho důvodu odjíždějme na venkov. Moři a jezerům se během okultních útoků raději vyhněme, protože voda má v sobě prvek, který může nutit k sebevraždě. Nedoporučují se ani dlouhé osamělé procházky. Ten, kdo očekává psychický útok, by měl jíst každé dvě hodiny. Je-li v žaludku jídlo, velice nesnadno se vykonává duševní práce.

 
 
Detekce napadení mozku

Mnoho psychických center se nachází v hlavě. Chceme-li vyzkoušet jejich aktivitu, musíme odvést krev z hlavy. Docílíme to horkou koupelí nebo ponořením noh do horké vody.
Snažíme se maximálně uvolnit a provedeme vlastní revizi.

 
 
 
Detekce napadení slunečního pletiva

Dalším důležitým centrem je sluneční pletivo. Při psychickém útoku zde cítíme tlak a napětí. Gumová láhev s teplou vodou, umístěná na slunečním pletivu, toto napětí uvolní. Psychický útok nemůže trvat nekonečně dlouho, protože by operátor spotřeboval velké množství energie.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář