Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kyvadlo

6. 4. 2010

Kyvadlo


Každý člověk je v zásadě schopen pracovat s kyvadélkem.
Jen málo důvodů zmenšuje tuto schopnost, proto dva důležité body na začátek:

1. Cvičit, cvičit, cvičit. Jako ve škole začíná všechno prvním krokem a mistry se stáváme jen neustálým cvičením a zkoušením.

2.Chyby patří k procesu učení. Žádný výsledek není bezchybný. Když ovšem člověk na sobě pracuje bez egoistických myšlenek, pro blaho druhých nebo jen z důvodu duchovního zrání, budou výsledky práce s kyvadélkem jisté, jasné a spolehlivé.


Jaké kyvadélko byste měli používat?

Nezáleží na kyvadélku ale na člověku, který s ním pracuje! Nikdy nebuďte závislí na nástroji, protože to dělá člověka nesvobodným(a může rušit výsledek práce).
Při vybírání kyvadélka jednejte podle své intuice. Vyberte si kyvadélko které se vám líbí !
Kyvadlo si můžete vyrobit i sami.Vezměte nit, řetízek a zavěste na ně závaží - šroubek, knoflík nebo nějaký jiný předmět, to už je na vás.


Jaké jsou první kroky?

Při práci s kyvadélkem můžete bud sedět u stolu, kdy ruka visí volně v zápěstí, loket spočívá na stole. Nebo to můžete zkoušet ve stoje.

Každý, kdo začíná pracovat s kyvadélkem, musí nejprve sám pro sebe zjistit, jaký pohyb kyvadla má pro něj význam. Nejprve se svého kyvadélka zeptejte: „co znamená ANO?“, poté se ptejte: „co znamená NE?“. A nebo se ptejte: „jsem MUŽ?“, „jsem ŽENA?“. Podle pohybu kyvadélka pro vás bude jasné co je ANO a co je NE. Kdybyste měli mít na začátku problémy se sílou vibrace kyvadélka, vědomě uveďte kyvadélko do pohybu a znova se ptejte.


Test

Pomocí kyvadélka se můžete zeptat na všechno, co chcete vědět. Pokud se na otázku dá odpovědět slovy ANO nebo NE, dostane se vám příslušné odpovědi. Hodně záleží jak položíte otázku na kterou chcete znát odpověď. Otestujte si před začátkem práce svou momentální schopnost práce s kyvadélkem. Výpověď, kterou obdržíte, se vztahuje na nynější situaci a může se v jiném čase nebo na jiném místě podstatně změnit!

...

.

Základní myšlenky:

1. Duchovní stupeň vývoje člověka se zrcadlí v jeho výsledcích s kyvadélkem.

2. Stupňování vlastní senzibility zvyšuje schopnost práce s kyvadélkem. Čím citlivěji vnímáte své okolí, tím přístupnější a preciznější budou vaše výsledky s kyvadélkem.

3. Kontakty s jinými lidmi a jemněhmotnými věcmi stejně jako spojení s vyššími duchovními světy vyžadují osvobození od egoismu. Pracujte s kyvadélkem jen z následujících důvodů: procvičování ducha, z opravdové touhy po poznání jen kvůli pravdě, nesobecky, abyste pomohli jiným lidem nebo bytostem, k udržení vlastního zdraví.

4. Nikdy nepracujte ze sobeckých pohnutek.

5. Nikdy nepracujte s kyvadélkem, abyste se předvedli před ostatními lidmi a nikdy nepředpovídejte budoucnost.

6. Buďte vždy soustředěni na problém nebo položenou otázku. Jen když jsou tělo a duch zajedno, může kyvadélko ukázat správné výsledky.

7. Stále se přezkoušejte a nikdy nepovažujte žádný výsledek za bezchybný.

8. Vnitřní pokora a vděčnost tak jako zdravý kus úcty před kosmickými silami, s nimiž přicházíme do styku, by měly být vždy součástí vaší práce s kyvadélkem.

Doporučená literatura:

Markus Schirner – Kyvadlo

Jicchak Bentov – Tajemství a síla kyvadla.

Cristof Rohrbach – Léčení kyvadlem

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

KYVADLO

(Anniysha, 9. 4. 2010 7:27)

Jo kyvadlo je super metoda,jednoduchá a účiná:)