Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vizualizace

8. 2. 2011

 

Je velice potřebná v práci v magii, dá se říct, že celé magické umění na ní závisí jako lidé na vzduchu.
Je to schopnost představit si a vidět tu věc jako kdyby nebyla v představě ale přímo před vámi.

 

 

První cvičení:
Sedněte si do tureckého sedu, uvolněte se párkrát se nadechněte nosem a vydechněte pusou, aby se vám sklidnila mysl. Nyní otevřte oči a představte si před sebou černý kříž a okolo něj(je na vás jak to bude vypadat) rudé růže a to vše leží na tmavé sametově vypadající látce.
Tento výjev musíte vidět tak jak vidíte vše kolem sebe, do detailu. Vnímejte barvy. Uvědomte si pocit z těchto věcí.
Když budete chtít skončit nechte vše pozvolna zmizet, jako by se vše rozplívalo průhlednělo a nic po tom nezbylo jen prázdné místo. Po té hned nevstávejte, chvíli seďte, je to kvůli hlavy může se vám zatočit a vy sebou můžete praštit na zem v horším případě by se vám něco mohlo stát.
Je jasné, že ze začátku vám to nepůjde, vizualizace je v celku těžká zvlášť pro jedince bez fantazie, pro ně to může fungovat jako forma výzvy. Příjmete ji?
Toto cvičení se dělá ze začátku dva dny v týdnu 5-7 minut.
Pokročilejší v tomto cvičení vizualizují denně 10 minut.

Druhé cvičení:
Vizualizace světla
Sedněte si do tureckého sedu, uvolněte se, srovnejte myšlenky dechovým cvičením z prvního cvičení vizualizace. Zavřete oči a představte si jak se vám nad hlavou oběvuje bílomodré zářivé světlo. Ciťte toto světlo jako energii, která vám tlačí na hlavu. Po té si představte jak se vytváří rameno světla, snaží se vás ovinout, cítíte jeho dotek, matné teplo. Je to příjemné.
Opět až budete cítit, že je dobré skončit, skončete to tak, že necháte rameno energie vrátit tam odkud vzešlo a celá ta energie vám přestane mírně tlačit na hlavu, po té zmizí i ona.
Časový plán dodržte stejný jako u prvního cvičení!!


Upozornění:
Tyto cvičení se v magii dělají celý život, jelikož vizualizace podporuje vnitřní zrak, je možné, že mnoho z vás uvidí věci, které jiní vidět nedokáží. Také tyto cvičení podporují citlivost na energie. Nelekejte se tedy změn jež nastanou, je to váš přirozený vývoj.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář