Jdi na obsah Jdi na menu
 


Telekineze

10. 7. 2010

Telekineze znamená,schopnost pohybovat věcmi silou vůle.Tuhle schopnost má každý z nás,ale je jen na vás jestli se ji naučíte používat v praxi(ale nemyslete si že dokážete hýbat s mrakodrapy.PS:na to by musel člověk vynaložit nespočet energie a takovéto množství naše čakry nedovedou vyprodukovat.Funguje to asi takhle:Vy propojíte vaše energické pole s energickým polem toho předmětu a dočastně se stává vámi a pomocí mysli s ním mužete pohybovat.Někteří lidé mají některé takové schopnosti rozvinuty už od narození,ale někdo ba naopak po roce pilného cvičení dokáže pohnou třeba je sirkou.Většina lidí je něco mezi těmito příklady.Asi si říkáte,k čemu mi v životě bude pohybování sirkou či rozhoupání provázku ,který je přivěšený na stropě.Odpověď je jasná:Tohle je teprve začátek.......

Tato cvičení vám pomohou rozvinout vaše telekinetické schopnosti. Jsou seřazené podle stupně obtížnosti, takže raději nepřeskakujte. Když je budete provádět, tak zezačátku je dobré být v uvolněném stavu. Později možná dokážete i z normálního.

Velice dobrý způsob je trénovaní ve skupině. Používáte pak větší energii, takže se to bude dařit lépe. Skupina by měla sedět do kolečka aby viděla ten předmět.

Cvičení 1

  1. Zapalte svíčku. Vzduch v pokoji by měl být pokud možno nehybný.
  2. Sedněte se ke stolu v 50cm od vzdálenosti proti svíčce. Uvolněte se. Dívejte se nepohnutelně přímo do jádra plamene tak dlouho, dokud se úplně nesladíte s jeho pohybem, rytmem a energii.
  3. Teď si pomalu přesuňte svůj upřený pohled na místo asi 2,5cm nad plamenem. Soustřeďte se na něj, ale zůstaňte uvolněný, dokud neucítíte, jak se plamen vytahuje vzhůru.
  4. Jakmile se to stane, nasměrujte okamžitou dávku koncentrované energie do plamene; tím se umocní pohyb vzhůru a plamen se zvedne.
  5. Držte ho tam tak dlouho, jak to jde.

Cvičení 2

  1. Úplně se uvolněte a předem se rozhodněte, jestli má karta přistat lícem, nebo rubem nahoru.
  2. Vyhoďte kartu do výšky, a jak letí, tak jí svou aktivní vůlí donuťte, aby padala na tu správnou stranu. Udělejte to dvacetkrát a poznamenejte si výsledek každého pokusu.
  3. Teď proveďte kontrolu a hoďte znovu dvacetkrát.Poznamenejte si znovu výsledek, měl by se blížit průměrnému normálnímu rozdělení 10:10.
  4. Sečtěte skóre pokusů. Jestliže jste dosáhli okolo 14 správných "dopadů", máte pozitivní schopnosti.

Cvičení 3

  1. Vyberte si uzavíratelnou nádobu, nejlépe skleněnou. Ideální je skleněná nádoba s víčkem, protože můžete sledovat objekty uvnitř, aniž se jích dotknete.
  2. Věc, kterou chcete pohybovat, vložte na dno nádoby. Nejdřív použijte například cukr, nebo mletou kávu, až později zkoušejte posunovat malí tvrdé předměty, jako je třeba jehla. Nádobu položte na stůl, aby jste na ní dobře viděli.

 

Tahle cvičení vám možná budou vyhovovat lépe než ta předešlá.

Cvičení 1.Zavěšte si na strop nit a pod ní si dejte něco na co si lehnete.konec nitě by měl být 50cm před vámi a nad vámi.10 min na předmět zírejte a soustřeďte se jen na něj. .Až budute myslet,že už jste připraveni,silou vůle s nití pohněte a to tak ža přemístíte cca 1cm bod vašeho upřeného pohledu a budute chtát aby se daný předmět pohl.

Cvičení 2. Je to to samé jako cvičení 1. akorát že na nit připevníte nejaké závaží.Zprvu by to měla být třeba jen krabička od sirek ale pozděj třeba i hrnec

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář