Jdi na obsah Jdi na menu
 


Energie stromů

 

1)Přímým kontaktem - při dobíjení není vhodné mít na sobě řetízky, šperky nebo kovové ozdoby. Postup: obejmeme kmen stromu, poté se přimkneme k němu i hlavou. Měli bychom se uvolnit , abychom mohli co nejlépe přijímat sílu ze stromu. Po dobití je nutné umět se od stromu-dobíječe odpoutat. Na závěr bychom měli poděkovat stromu za dodání energie.

2)Přenos energie ze stromu na dálku. Další metoda je pomocí stromu, který máme v oblibě, se kterým se "přátelíme". Strom můžeme zkusit poprosit zejména, když se cítíme vyčerpání, unaveni. Postup: Poprosíme strom zda si můžeme odebrat část energie. Poté vytvoříme "cestu" - mezi námi a stromem vytvoříme energetické spojení , které k nám bude přivádět energie ze stromu, aniž bychom byli v jeho dosahu. Při tom je nutné si strom dobře vizualizovat - představit. Tento způsob přenosu energie ze stromu je více složitý.

3)Naším prostřednictvím na jiné osobu. Postup: přenos energie může jít přes nás přímo a nebo při držení dlaní na těle - na zádech a na solar plexu. Toto provádíme zejména u dětí, které si ještě neumí dobře vizualizovat či přijímat energie ze stromů. Po chvíli soustředění ucítíme, jak energie vstupuje do nás a poté ven přes ruce do dítěte. Je nutné vytvořit energetickou cestu mezi zdrojem energie - stromem a tím, komu tuto energii hodláme předat. Jiná varianta je vzít dítě za ruku a opět mu předat poskytnutou energii ze stromu. Po nabití nezapomeneme stromu poděkovat za poskytnutou energii.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář