Jdi na obsah Jdi na menu
 


Co se stalo v Atlantidě? III

Opět nabídl Saint Germain svá vysvětlení:

"Císař Ksimir Poseidon. V něm byl skutečně ztělesněn Bůh. Všimni si dětské ušlechtilosti jeho obličeje a přece té ohromné síly v něm! Byl a je nanebevzatým Mistrem, požehnaným a vroucně milovaným. Během mnoha staletí zůstala vzpomínka na něj v mýtech a bájích živá a dokonalost jeho říše byla opěvována v epických básních. Ale čas proudí do věčnosti, vzpomínka na takovou nádhernou dokonalost bledne a nakonec zcela upadne v zapomnění."

Kasimir Poseidon, každým coulem král. Byl více než jeden metr devadesát vysoký, dobře stavěný a vzpřímený jako šíp. Když stál převyšoval ty ostatní a zdálo se, že veškerý vzduch je nabit mistrovstvím. Jeho zlaté vlasy padaly v celé své plnosti a váze hluboce pod ramena. královský plášť byl z fialové látky, která vypadala jako hedvábný samet a zdoben zlatými vzory. Pod ním měl těsně přiléhavý oblek z měkké zlaté látky. Jeho koruna sloužila jednoduchá zlatá obroučka na čele s jedním ohromným diamantem uprostřed. Mistr řekl: "Tento lid byl v trvalém spojení se všemi částmi světa, protože jejich letectví dosáhlo udivující znalosti. Všechno světlo, všechno teplo a síla byly získány bezprostředně z atmosféry. Atlantis se tenkrát rozvinula do nádhery jako květina, protože čas od času objevili Nanebevzatí Mistři, kteří řídili lid, duchovně jej pozvedali a ukazovali mu cestu k dokonalosti.

Ve všech věcech jsme zažili tu samou skutečnost. Vždy, když se měla rozvinout nějaká vysoká kultura, byla od svého počátku postavena na duchovním základu a byla věrna těmto životním zákonům během svého rozvoje. Co vždy přinášelo ten zvrat? Prosadil se v tom okamžiku, kdy nějaká vláda nebo lid začali podléhat povrchním potěšením a zneužívat své Bohem jim dané životní síly. Z toho vznikly nespravedlnosti a snižující zvyky u těch vedoucích nebo u lidu, začal rozpad a pokračoval, dokud se opět nezačalo žít podle základních zákonů rovnováhy a čistoty nebo dokud páni i lid nebyli zpětným účinkem svých nedobrých činů smeteni. Taková zhroucení si vždy vynutila dávno zapomenutá rovnováha a mohl být započat nový pokus.

Kasimir Poseidon byl přímým nástupcem Mocných Nanebevzatých Mistrů - Králů z Atlantidy. Ve skutečnosti byla ta kultura, které vládnul dítětem velkého tvoření v původní staré zemi. Jeho hlavní město bylo vysoce oceňováno kvůli své nádheře a kráse v celém světě. Všimni si nyní venkovské krajiny, jakým jednoduchým způsobem jsou všechny věci transportovány. Potřebný pohon je vyráběn lidmi v přístroji podobném kufru o velikosti dvakrát tři stopy, který je připojen k hnacímu ústrojí používaného přístroje. Byly využity vodní sily proudů. Nebylo potřeba žádných policejních nebo vojenských ochranných opatření, protože všem lidem byl stále znovu nevtíravě připomínán "ten Zákon" a současně k nim bylo stále znovu vysíláno tolik nádherné síly, že pro ně bylo velmi lehké radostně naslouchat "Zákonu".

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář