Jdi na obsah Jdi na menu
 


Co se stalo v Atlantidě ??

Mluví archanděl Zadkiel.

Kněží a kněžek řádu nebo každé kosmické ctnosti existuje velmi málo. V Atlantidě jsme měli jeden malý řád a přesto z něho měla celá planeta z jeho služby prospěch. Lidé přicházeli ze všech koutů, aby se koupali v očišťující esenci fialového plamene. A nepřicházeli jen sami, ale také spolu se svými rodinami a s problémy, vše mělo být v plameni a skrze plamen očištěno. Jestliže však přijali svá požehnání, vrátili se do svého domova -  někteří, aniž by projevovali pohledem anebo slovy nějakou vděčnost. V této souvislosti lze vzít za příklad zkušenost Mistra Ježíše, když se jen jeden z těch malomocných, kterého uzdravil, vrátil. Buďte tedy připraveni, když pak budete mít co dělat s masami lidí.
Vy, kteří jste sizvolili, sloužit nám v této době na Zemi, tvoříte mocný kalich pro magnetizaci fialového plamene!
A jsou-li vaše nižší těla dostatečně vyrovnána, když jste vaši lidskou povahu přeměnili používáním filaového plamene, pak bude tento plamen hmatatelně a viditelně plát na vašich oltářích! A pak budou muset nanebevzaté životní proudy chránit denně po dobu 24 hodin tento plamen.
Bílé kněžstvo Archnaděla Zadkiela putuje dnes opět Zemí a to v postavách oněch z vás, kteří věří na moji skutečnou Přítomnost a na sílu fialového přeměňujícího plamene jako na skutečnou moc, i když není často viděna omezeným lidským zrakem. Tato moc vše, co bylo a je přechodně nedokonalé, očistí a zdokonalí. Z toho důvodu jsem zde zůstal jako ochraňující Přítomnost fialového plamene. Chtěl jsem vidět probouzející se den, kdy národy Země opět přijmou a uznají filaový plamen a jeho Chochana "plné milosti, milovaného Nanebevzatého Mistra Saint Germaina."
Kdysi jste byli oděni v rouchách kněžstva řádu Archanděla Zadkiela a nikdy vám nebylo toto roucho vzato, leda, že jste vědomě či nevědomě sílu vzývání zneužili a projevili nedokonalosti v přechodném propůjčení vašich energií černému kněžstvu, jehož činnost způsobila potopení (konec) Atlantidy. Přesto však, že jste to učinili a nechali se přemluvit, aby jste se stali členy této škodlivé skupiny, poučil vás život v následující době, že takového konání nepřináší nic trvalého a nechává vás jen zbytečně trpět. Tak se projevila ničivá karma jako zpětná rána špatně použité síly vzývání ve vašem životě, což teď musí být rozpuštěno. A tato znalost vám zavdala příčinu, že jste ujiš´tovali karmickou radu, nikdy více nepoužívat těchto sil pro nedokonoalosti a to jak pro vás tak i pro jiné.
Tak můžete být dnes opět investováni jako skromnější kněží nebo kněžky Bílého řádu, jestliže se budete o to u mě ucházet. Říkám dnes všem: Kněžstvo Archanděla Zadkiela pochoduje dnes opět tváří Země - do proslavené krásy vyšších říší ! Tentokrát nebude žádného ústupu. Tentokrát bude Země natrvalo osvobozena, spolu s jejími vývojovými říšemi, které si přejí s ní důstojně kráčet vpřed ke svobodě !
Chcete patřit k našim legiím Světla, nebo se chcete sklonit před pomíjivými stíny disharmonie ? Čas, jakož i vaše odvaha, vaše duchovní i viditelné činy přinesou důkazy.

V době věku Atlantidy sloužil řád Zadkiela v Chrámu očisty fialovým světlem. Chrám se nacházel na kontinentu Atlantidy v blízkosti dnešního ostrova Kuba.
Ze zlaté kopule každého chrámu stoupal do výše fialový plamen, který byl viditelný v okruhu 1600 km. Saint Germain, jenž tehdy ještě nedosáhl svého vzestupu, byl jedním z knězů v centrálním chrámu. Řád Archanděla Zadkiela byl podstatou udržení božího plánu pro Zemi.

Zpráva Archanděla Zadkiela popsala boj mezi silami dobra a zla, mezi bílou a černou magií. Dodatečně vysvětluji detaily příčinu pro pozdější potopení části kontinentu Atlandidy.
Životní pouť chély (adepta, žáka Světla) v době atlantské epochy byla obzvlášť obtížná. Musel obstát v mnoha zkouškách a zasvěceních a trvalo to léta, než se směl účastnit učení kosmického zákona.
Kvůli obtížnosti testů, frustrovaní (trpící), jakož i zbaveni odvahy skrze pomalý proces instrukcí, s nepatrnými kontakty s Mistrem a díky přísnému okolí, opustilo mnoho žáků učební domovy, někteří se již více nevrátili. Někteří žáci, kteří opustili své učební domovy, se stali arogantními, vzpurnými, a pomstychtivými, několik málo z nich degenerovalo tak dalece, že se stali kořistí černých mágů, kteří jsou také nazýváni příslušníci Černého Řádu. Černý řád získal důvěru takových studentů tím, že opatrně a šikovně imitoval činnost Bílého řádu a sliboval jednodušší, lehčí a rychlejší cestu. Lákal jejich ego tím, že nabízel vysvědčení, diplom nebo titul. Žáci zde byli také velmi chváleni. Jakmile se tedy žák stal poslušným členem, byl donucován, zastrašováním, aby se loajálně stavěl k učení Černé magie, jejímž úmyslem je zničit Světlo, kdekoliv  je může najít. Toto se odehrává již 680.000 let a některých údobích existovaly řádné školy Černé magie.
Co může proti tomu učinit dřívější Mistr studenta ? Velmi málo, když vůbec něco. Ví, že svobodná vůle je něco, co je dáno Bohem. Proto Mistr nemůže zasáhnout. Aby se věc ještě zhoršila, Mistr musí převzít karmu za pád studenta, to znamená učitel je osobně zodpovědný za chybné kroky studenta. Proto není divu, že osobní instrukce od Mistra nebyly lehce k dostání.
Bojový plán Černé magie sestával v tom, přitáhnout arogantní, vzpurná, skeptická a zklamaná individua a napadnout centrální bašty soupeře, totiž Bílý řád, který pobýval v Chrámu očisty fialovým plamenem archanděla Zadkiela. Tento chrám se nacházel, jak již bylo uvedeno, v blízkosti Kuby, v Atlantidě. Tím začaly jedny z největších bojů mezi Silami Světla a Temna, které se odehrály na Zemi. Postupně se stal bojový plán černých mágů úspěšným. Pozvolna a tajně se spojila většina knězů bílého řádu s černým řádem. Lidé poslušni černému řádu byli udržování zastrašováním v loajalitě. Jen několik málo jich zachovalo věrnost bílému řádu a následkem nedostatku těch věrných musel Archanděl Zadkiel ustoupit od vnějších kontaktů s knězi chrámu. Fialový plamen zmizel z dohledu, protože byl živen jen malou silou zbývajícího kněžstva.
Nevěrné kněžstvo, spolu s ostatními knězi, kteří se spojili s temnými mocnostmi, umožnilo potopení velkého kontinentu Atlantidy. Protože duchovní zakotvení bylo zničeno, potopil se "chrám očisty fialovým plamenem" spolu s velkou částí Atlantského kontinentu. Před potopením byl chrám éterizován (dematerializován) v jemnou neviditelnou vibraci. Pulzuje stále ještě i dnes v éteru nad Kubou. Můžeme tehdejší boj srovnat s dnešní situací ?? Ano každopádně. Dnes je však bojový plán temných sil trochu jiný, ale cíl je stejný. V této situaci nouze jsou však instrukce nanebevzatých mistrů dnes volně k dispozici. A tak tkví bojový plán černých mágů dneška v tom, imitovat instrukce Mistrů skrze poselství, přicházejících z astrální říše a tímto způsobem svést žáky Mistra Saint Germaina a přivést je na jinou cestu. Také se někdy originální zprávy kopírují a pozměňují a jsou vydávány jako nové poselství. Je prohlašováno, že každý může být kanálem (poslem), to je prý velmi jednoduché. Mnoho z těch falešných prostředníků spolupracují, ačkoliv jejich poselství jsou naprosto rozdílná. Žáci jsou opět černým řádem velmi chváleni - o ovládnutí čtyř nižších těl, o rozlišovací schopnosti, skupinové službě anebo o vzývání se mluví velmi málo. O lásce se hovoří sice hodně, ale o ostatních božích ctnostech, jako například o pravdě, není téměř vůbec žádné zmínky. V dnešní době jsou temné síly částečně úspěšné, protože většina žáků hned všechno přijme, bez zkoumání, co je jim prý řečeno nanebevzatými Mistry. Až do dneška (1997) existovalo 45 osob, které se nabídly jako nový kanál. Samozřejmě byly odmítnuty, protože chceme zachovat čistotu tohoto učení za všech okolností. Mnoho dnešních žáků přiznává, že existují falešní prostředníci, ale pak říkají: "ale já mohu ten rozdíl zjistit" Opravdu mohou ?? Milovaný Mistr Kuthumi k tomu řekl, že dosažení síly rozlišovací schopnosti je velmi, velmi obtížné !
Pan William Cassier, který jako autorizovaný posel Saint Germaina spolupracoval s panem Ballardem, nám řekl, že dnes existuje v astrální říši  mnoho poslů, kteří říkají: Já jsem Saint Germain a Já jsem Kuthumi a oni jimi nejsou. Tito tak zvaní poslové se pokouší mluvit s každým, kdo je přijme. Mít dar rozlišovací schopnosti je příkazem této chvíle. Jen sebeovládáním a očistou nižších těl, dlouholetým intenzivním studiem pravého učení Mistrů, můžeme dosáhnout toho daru. Mistr Ježíš nám dal učení, která byla platná za posledních 2000 let trvající cyklus. Stejným způsobem jsou platná ta poučení Nanebevzatých Mistrů, která nám byla zprostředkována jejich autorizovaným poslem pro současný cyklus 2000 let. Není tedy třeba běžet od kanálu ke kanálu, abychom obdrželi to poslední.
Pro ty, kteří podniknou upřimný pokus prozkoumat pravdu, nechť věnují tomuto pokusu svou neomezenou pozornost a pak zůstanou věrni věci Mistrů, tomu je věnována tato řada knih.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář