Jdi na obsah Jdi na menu
 


Atlantida

11. 7. 2010

Atlantida, tolik se o ní napsalo a přeci ji lidé považují za legendu. Atlantida nebyla jen legendárním ostrovem, ale byla hlavně rozvinutou civilizací, která skutečně existovala a jednou o ni budou předloženy důkazy.

Atlantis také nebyla prvním ostrovem, který se potopil. Byla to ještě legendární Země MU (Lemurie), která ležela v Tichém oceánu, zbytky po ní jsou Havajské ostrovy.

Bohužel i tyto obě vyspělé civilizace a ostrovy byly potopeny.

Ale Atlantida jako taková zůstala ve vzpomínkách lidí až dodnes, protože z nich byla nejvyspělejší a nejrozvinutější.

 

Atlantida - Kde se nacházela ?? 

 

Atlantida se nacházela uprostřed Atlantského oceánu, ale směrem blíže    k Americe. V oblasti Karibských Ostrovů, kde se nyní nachází ostrov Kuba (to je zbytek z kontinentu Atlantis) a Bermudami, také se tato oblast nazývá Bermudským trojúhelníkem. Myslím, že to má určitě své důvody, že zde dochází k největším nevysvětlitelným anomáliím a že se zde ztrácí tolik lodí a letadel jako nikde jinde na světě. I když se to vědci snažili nějakým způsobem vysvětlit, tak bohužel pokaždé jejich teorie na něčem selhala. Letadla i lodě se zde ztrácela v časoprostoru a objevovala se někde jinde a za jiných podmínek a okolností, což nedokázali vysvětlit žádné vědecké teorie. Domnívám se, že to má nějakou souvislost s tímto ztraceným kontinentem a že nejde o pouhou poruchu v magnetismu Země. Všechno se vším sousvisí.

Už víte, kde se nacházela Atlantida a přibližně, co se s ní stalo, že se potopila.
V Atlantidě nebylo písmo, vznikly nějaké znaky, ale až v pozdější době. V Atlantidě na začátku nebylo písmo, protože se bytosti domlouvali telepaticky anebo holograficky, tzn., že si navzájem promítali své myšlenky do éteru. Když jste něco chtěl vysvětlit, tak jste vstoupili do vědomí jiného člověka nebo bytosti a vysvětlili mu to. Tak stejné to bylo i s pocity, nepotřebovali jste té bytosti něco vysvětlovat, jak ji milujete, protože jste vstoupili svými pocity do té bytosti a ukázali jste ji, jak moc ji milujete, tzn., že jste promítli svůj vlastní pocit v té bytosti.
Nebyly tam žádné nemoci, protože tam byly stromy a rostliny nebo zelenina a ovoce, které vás udržovaly zdravé. Atlantida měla vysoké vědomí právě díky tomu, že tam lidé byli vegetariáni. Nepotřebovali ani peníze, protože si precipitovali (materializovali) věci hned z éteru. Tzn., že jste měli nějakou představu, jak si zařídíte svůj domov a podle svých myšlenek jste to tak i provedli. Mohli jste si vyprecipitovat všechno, od jídla až po zlato a diamanty.
V Atlantidě byl i kov, který vypadal jako titanium nebo leštěné stříbro, ale byl mnohem mnohem tvrdší. Lidé se jim i zdobili.
Pokud si vzpomínám na nějakou tu svoji vizi, tak jsem viděla, jak stojím na břehu, dívám se nad moře a měla jsem na sobě dlouhé modré šaty, které vlály a kolem mne létaly nějaké stroje vyrobené právě z tohoto materiálu, měla jsem z toho materiálu i náramek, který jsem měla připevněný na pravé paži, byl zdoben modrými kameny, nějaký diamanty.
Ale tyto létající stroje byly takové placaté, jako létající skútr ve vzduchu, dost těžko se to popisuje, vypadalo to spíš asi jako nějaký sci-fi model z Batmana, takový placatý a stříbrný, i když tam byly i jiné tvary, ale vzpomínám si na tehle, jak letěl kolem mne. Dost těžko se to vysvětluje na co to létalo, připadalo mi to jako plasmové motory, neumím to popsat, ale vím, že to reagovalo na vaše myšlenky. Mohli jste ty stroje ovládat pomocí svých myšlenek.
Na co si dále vzpomínám je to, jak v jednom Chrámu bylo tekuté bílé světlo ve sloupu. Byl to sloup nádherného bílého tekutého světla, který byl jiskřící a když jste si do toho sloupu světla stoupli, tak to uzdravilo vaše buňky a regenerovalo tělo. Vím, že to zní asi jako nesmysl, ale opravdu to tak bylo. Bylo to moc krásné a takové zvláštní teplé, nedá se to popsat. Jinak tam byly i jiné nádherné Chrámy, jako Kapitol, který byl uprostřed ostrova a kde byla umístěna koule zářícího bílého Světla, která vyzařovala Moudrost a Lásku Boha, tuto jim Bůh poskytnul jako smlouvu mezi ním a lidem Atlantidy. Ještě předtím než došlo k pádu Atlantidy bylo toto "živoucí Světlo Boha" z Atlantidy odebráno, protože lidé Atlantidy nerespektovali zákon Boha a začali se měnit, být ctižádostiví, kritičtí, panovační, arogantní a především nenasytní a chamtiví. Chtěli mít neustále víc a víc a napadali i okolní země.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Až moc dlouhé

(Weika, 11. 3. 2011 14:34)

Článek je dlouhý a já je moc ráda nečtu. Pokud jde o místo kde Atlantida je, domnávám se, že je skryta uprostřed Bermudského ▲.
Atlantida je prý rozdělena na 60 koutelných kostek a na nějaké je nebzpečí, past a na nějaké je bezpečno.
Atlantida JE podvodní svět