Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jak opustit tělo - Techniky

18. 10. 2011

Pomocí vibrací:
Lehněte si, zavřete oči a úplně se uvolněte (to samozřejmě platí i pro všechny následujcí metody). Představte si, že jste odděleni od těla a ležíte dále ve svém těle. Představte si, že vaše tělo vibruje pomalu a astrální o trochu rychleji. Představte si, že vibrace, které procházejí vaším astrálním tělem můžete cítit, jako kdyby jste stáli před obrovitými reproduktory vysokými jako vy. Dále si představte, že se vibrace astrálního těla zvyšují a narůstají. Toto cvičení opravdu může navodit vibrace, pomocí kterých se dostanete ven z těla.


Pád do studny:
Představte si, že se díváte do nesmírně hluboké studně. Lezete na její okraj a skočíte do ní. Padáte hlavou dolů. Jak takto letíte volným pádem, sledujete přibližující se dno studně. Snažte se představit si pocit padání se všemi detaily. Nechte se tím pocitem unést. Podaří-li se vám to budete doslova "vyhozeni" ze svého fyzického těla.

Pomocí imaginace:
Soustředte zrak na bod asi 30cm od vašeho těla. Postupně přenášejte ohnisko do bodu vzdáleného 1,5 metru, tam nakreslete imaginární čáru rovnoběžnou s vaším tělem. Představte si rychlé vibrace podél vašeho těla a zpět. Dále si představte jak tyto vibrace vysunou vaše tělo na ono pomyslné tělo podél imaginární čáry. Soustředte se na potěšení z toho,že se vznášíte a zjistíte že se vaše astrální tělo pohybuje směrem vzhůru.


Uspávací metoda:
Tato metoda se provádí, když jdeme spát. Potřebujete nějaký předmět na který se dokážete soustředit, udržet na něm pozornost, může to být měsíc v úplňku, hvězdy, krystal, ale klidně i oblíbená panenka! Použijte cokoliv uznáte za vhodné. Jen ne svíčku či cokoliv hořícího! Tato metoda vyžaduje uspání fyzického těla, proto by jste nikdy neměli nechat hořet bez dozoru. Umístěte předmět na dohled, a lehněte si do své postele. Zírejte na předmět a podřimujte. Prvních několik pokusů může být otravné, můžete dokonce usnout a… …nic. Ale na několikátý pokus to vyšlo. Stále na předmět zírejte. Jak vaše víčka těžknou, stále zírejte na vytyčený předmět. Vaše oči se nakonec mohou zavřít, ale vy stále uvidíte daný předmět. Stále na něj budete zírat. Posaďte se, vstaňte, a nebuďte překvapení pohledem na své fyzické tělo,klidně spící na posteli.


 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

:O

(Sannuš , 19. 9. 2013 20:03)

Vázne ta uspavaci metoda funguje? Tak to skusim!!!