Jdi na obsah Jdi na menu
 


Arrivismus pro začátečníky

 

Krok první:

Nejprve je třeba naučit se ovládat vlastní energii, než můžete začít manipulovat s cizí. A ještě předtím se musíte naučit energii cítit. Následující první cvičení je založeno na Bardonově výcvikovém systému, kdo je s ním obeznámen, jistě nebude mít žádné problémy se zvládnutím.

Pohodlně se usaďte a uvolněte. Snažte se vědomím obsáhnout celý povrch vašeho těla – rozšířit svoje uvědomění za obvyklé hranice. Neuškodí se předem protáhnout. Uvědomte si, že všude kolem vás se nachází nesmírné množství energie, snažte se jí cítit na celém těle. Po pár cvičeních to jistě přijde. Jakmile ucítíte zvláštní pocit na kůži (může to být tlak, teplo, chlad, vibrování… nebo cokoliv jiného, je to čistě individuální), pomalu se nadechněte a sugerujte si, že nesajete jenom vzduch do plic, ale zároveň pránu (jiný název pro energii) celým povrchem těla a všemi póry. Při výdechu pravý opak, tj. vydechujte kromě vzduchu i energii celým svým tělem.

Tento první krok patří k nejtěžším a zřejmě vám zabere nějaký čas. Chce to vytrvat a soustředit se. Můžu doporučit po vzoru Bardona ranní sprchování ledovou vodou a tření ručníkem, saunu a podobné pomůcky na zcitlivění a vyčištění kůže.

Až uspěšně zvládnete první krok (poznáte to, ten pocit je nezaměnitelný, i když u každého jiný), je třeba věnovat nějaký čas na prohlubování tohoto “transu”, až nebudete mít větší obtíže s vdechování prány při chůzi nebo jiné činnosti. Pak můžeme jít o krok dále.

Naučte se v sobě energii zadržet a zhustit. Při nádechu klasicky nasajte a vydechněte na prázdno, pránu zadržte v sobě. Dalším nádechem opět nasávejte. Každý den se snažte přidat větší počet nádechů, než z vás prána “vyprchá”, vydržet větší vnitřní pnutí a tlak.

Když získáte i v této technice určitou praxi, postupte dále. Energii v sobě zhustěte a koncentrujte (“stlačte”) svojí vůli na určité místo, například do rukou, nohou, plic a podobně. Měli by jste vystřídat všechny části a orgány svého těla. Nakonec dýchejte a zhustěte pránu přímo do např. rukou a zase ji z nich uvolněte, bez toho aby musela projít zbytkem vašeho těla.

Tato cvičení rozhodně nejsou jednoduchá a jejich praktické zvládnutí na kvalitní úrovni vám zabere hodně času, počítejte minimálně s měsícem každodenní práce u nadaných studentů. Ale bez nich to nejde, jsou absolutním základem a východiskem pro jakoukoliv další praxi.

Základní cvičení:

Svou energii jste se naučili cítit a do jisté míry s ní i manipulovat, přesto doporučuji tyto schopnosti dále prohlubovat. Kvalitní základy se odrazí ve veškeré další práci.

Zatím jste pracovali pouze s univerzální pránou, vyskytující se kolem nás – teď přistoupíme ke koncentrovanějším cvičením. Vyberte si libovolný, zdravý strom a snažte se na něj napojit, vycítit jeho energii. Až se vám to podaří, svou vůlí se na ni napojte a buď celým tělem nebo pouze rukama ji začnete pomalu odčerpávat a za začátku rovnou předávat skrze své tělo do země. Pokud se vám nedaří plynulý tok, můžete si ze začátku pomáhat systémem Nádech – Přijímám, Výdech – Odevzdávám. Po určité praxi začněte energii kupit v sobě. Prociťte ji, vychutnejte a zase odčerpejte do země. Až budete mít pocit kontroly a rovnováhy, teprve potom si ji můžete ponechat v sobě. Rozhodně to nezkoušejte vše během jednoho tréningu! Rozložte si to na více dní.

Do teď jste na sobě mohli pozorovat jistá zlepšení – uvědomění si vlastního toku prány má jednoznačně pozitivní důsledky jak pro psychickou tak i fyzickou stránku člověka. Ale teprve teď pocítíte tu sílu. Máte v sobě čistou, koncentrovanou životní energii (její kvalita závisí pouze na vašich schopnostech). Vychutnejte si ten pocit.

V dalším cvičení se zaměříme na praktičtější stránku. Prána je sama o sobě čistá, bez negativní nebo pozitvní informace. Ta se jí dá ale dodat a to pomocí zaměření a vůle. Jeden z možných tréningů vypadá takto:

Pořiďte si rostlinku, jedno jakou, měla by být spíše menší. Soustřeďte se a napojte se na ni. Odčerpávejte její sílu, kterou odvádějte okamžitě pryč (do země). Délka jednotlivých cvičení závisí na vás, stejně jako četnost. Smyslem je docílit jejího uvadnutí (budete ji přitom samozřejmě normálně zalévat a starat se o ni – neuškodí pořídit si ještě jednu stejnou jako kontrolní) jen odčerpáváním jejího života. Až bude zcela zřetelně umírat, otočte proces a sílu ji dodávejte, přez své ruce ji sajte z okolního prostoru či ze země. Nakonec obměňte cvičení (po jeho zvládnutí, samozřejmě) a v obou případech jí energii dodávejte – pouze s pozitivním nebo negativním nábojem. Ten dodáte svou vůlí a záměrem. Musíte si skutečně vsugerovat nenávist či lásku a promítnout ji skrze své ruce, čistě podle své potřeby.

Nyní už jste skutečně připraveni začít pravou arrivistickou praxi. Mimochodem, tímto způsobem se u vás rozvinulo pár celkem zajímavých schopností. Můžete nabíjet obstojně silné amulety čím budete potřebovat (přitažlivost, silná vůle…). Dokážete vsugerovat člověku, který se příliš nesoustředí libovolnou jednoduchou myšlenku (vypadni odsud, vstaň, sedni si…) – doporučuji trénovat v hromadné dopravě brzo ráno. Na další podobné praktiky přijdete určitě samy.

První arrivistická cvičení:

Na začátek si to co nejvíce usnadníme. Člověk uvolňuje nejvíce energie při vypjatých stavech. Pokud nejste profesionální baviči a nebo nevypadáte skutečně hrůzostrašně, nejlépe využitelné je sexuální vzrušení. Váš partner/ka o tom může nebo nemusí vědět, záleží na vás. Pokud ale zachováte mlčení, vyhnete se ovlivňování experimentu (mám zkušenosti, že se partnerka snaží být nápomocná a nebo je nervózní, což ji může úspěšně zablokovat – na začátek to není zrovna ideální stav). Při sexu se klasickým způsobem napojte na partnera/partnerku. V prvním okamžiku vás pravděpodobně překvapí ta syrovost a intenzita přijímané energie, absolutně odlišná od toho, co jste do teď poznali. Nenechte se tím strhnout! Nesmíte se přestat ovládat. Pro jistotu ji na začátku hned odvádějtě pryč a jenom ji ochutnávejte. Úspěšnost a síla spojení se zvyšuje při blízkém citovém vztahu a hraje v něm velkou roli i temperament a povaha vás obou. Až se budete cítit bezpečně můžete začít energii hromadit, prožívat a především prozkoumávat. Nakonec máte několik možností. Buď si přijatou sílu necháte (a pokud jste muž zažijete zajímavý stav, kdy po sexu budete zcela odpočatý, fit a plný síly, zatímco vaše partnerka bude zralá na spaní), odvedete ji do země a nebo ji vrátíte zpátky, odkud přišla. To už lehce zasahuje do arrivistické sexuální magie, kterou se budu zabývat v dalších článcích.

Takže, první zkušenost s lidskou energií máte. Další krok se nejlépe trénuje v hustém davu – při fyzickém kontaktu je odčerpávání nejjednoduší, zvlášť při kontaktu tělo na tělo. Můžete využít například hromadné dopravní prostředky při špičce, kdy jsou lidé namačkáni jeden na druhého. Praxe by vám po předchozích úspěších neměla dělat větší problémy. Pouze několik tipů:

Pouze ochutnávejte. Snažte se, aby si vaše oběť ani nevšimla, že se něco děje – stále jste nováček a učíte se. Při tom si uvědomte, že každý člověk má zcela odlišnou “chuť”. (viz. dále)

Prána se liší u různých jedinců nejenom “chutí”, ale i intenzitou. Staří, nemocní nebo “nevitální” lidé mají energii slabou, sportovci a zdraví, mladí lidé naopak silnou. V rámci úplnosti upřesním, že čím mladší, tím silnější – není to ale pravidlem, vyjímky se najdou. Souvisí to s temperamentem, osobností, životním stylem, povahou a podobně.

Pokud po úspěšném napojení ucítíte náhlé přerušení toku energie (budete mít pocit, jako by vás někdo najednou odřízl například nožem) – ztraťte se! Je dost možné, že jste narazili na člověka schopného se bránit a věřte mi, že do konfrontace se vám jít nechce. Zatím rozhodně nemáte schopnosti, aby jste v ní úspěšně obstáli a většině informovaných lidí se vaše počínání nebude líbit. Vzhledem k mizivému počtu takovýchto lidí je ale šance na nějaké problémy mizivá. Naprostá většina lidí si ničeho nevšimne a žádnou ztrátu de facto ani nepostřehnou.

Zvyšujte svůj akční rádius. Nejdříve budete potřebovat přímý fyzický kontakt. Po troše praxe bude stačit blízkost a nakonec vzdálenost zhruba metru, nebo i větší.

Hrajte si a zkoušejte, co dokážete. Měňte cíle, zkoušejte vysávat více lidí najednou…Zkoumejte své hranice.

Těmito pokyny můžu uzavřít základní kurz. Po jeho praktickém absolvování se můžete považovat za mírně pokročilé. Na většinu dalších, pokročilejších praktik je zapotřebí schopnost astrálně cestovat. Na trhu i na internetu dnes existuje mnoho a mnoho návodů, takže nebudu zcela zbytečně přidávat další. To co je ale možné popsat z dalších kroků, rozhodně uveřejním, alespoň tedy to, co se dá předat bez osobního vedení.

Na závěr tohoto článku pár poznámek ke výše zmíněné “chuti”. Nikde nebyl publikován fakt o rozdílnosti vnímání energií z různých lidí. Tento vjem se skládá z větší části z chuti, následně vůně a také specifického tělesného pocitu. Tedy většinou, může se stát, že větší podíl má jiná složka. Tato chuť, jakýsi pocitový šém jedince, je zcela specifický a neopakovatelný. Při troše tréninku se dá zapamatovat a s úspěchem vyvolat při rituálech jako směřovač – a buď doplnit, nebo zcela nahradit klasické zaměřovače typu sigila (pokud samozřejmě rituál cílíme na konkrétního jedince).

 

Zdroj : http://magickyzivot.wordpress.com/2012/01/31/918696-arrivismus-2-cast/

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

vážně?

(Setmann, 30. 9. 2013 5:11)

docela bych uvítal alespoň pokus o dovolení se před publikováním mého textu na těchto stránkách.