Jdi na obsah Jdi na menu
 


Arrivismus pro pokročilé

14. 8. 2013

 

Další stupně a možnosti základních praktik

Stále zvyšujte svůj akční rádius. Tak zvané “přímé vysávání” (tedy to, co jste zatím dělali) z jednoho člověka se dá bez problémů zvládnout na vzdálenost zhruba 2-3 metrů a pochybuji, že by toto číslo bylo konečné. Chce to jenom trénovat.

Zvyšujte především rychlost a intenzitu toku energie. Napojit se by jste měli dokázat během zlomku vteřiny. Zvyšujte svojí energetickou stabilitu – díky tomu dokážete přijmout, využít a uchovat více energie.

Další rozšíření nabízí hromadné vysávání více lidí. A to buď davu (například v MHD) a nebo určité skupiny. Pokud se více lidí soustředí na určitý objekt, jejich energie se slévají do jednoho proudu (např. při sledování zápasu, poslouchání přednášky, náboženském shromáždění…) a to tím více a kvalitněji, čím více jsou emocionálně zapojeni. Ideální jsou základní emoce, čím je objekt pozornosti intelektuálnější, tím je to horší.

Tanečnice dělala pokusy se zákazníky baru, kde pracuje a výsledky byly perfektní. Navíc tam existovala zpětná vazba, kdy je mohla do určité míry ovlivňovat. Jak jsem psal hned v prvním dílu, chtíč je úžasný prostředek na uvolňování energie. Takže, pokud máte možnost někde vystupovat jako střed pozornosti (řečník a podobně), rozhodně toho využijte a napojte se na na vás soustředěnou kolektivní energii. Úžasný pocit. A i když není energie směřovaná přímo na vás, nevadí. Stačí ji vysledovat (“najít”, čistě otázka praxe, kterou už by jste měli mít) a standartně se na ni napojit. Energie, vznikající při participaci více lidí je rozdílná od osobní prány, jak “chutí” tak především intenzitou. S ní se dají podniknout už vážně úžasné věci.

Máte také trochu neortodoxní možnost “znovuzasvěcení sobě” jistých budov a míst. Upozorňuji, že to je už trochu obtížné. V kostce, pokud lidé přijdou na určité místo (například náboženské centrum, kostely, mešity, synagogy, ale i třeba různé úřady, kulturní centra nebo turistické lokace) a uvolňují tam energii (modlitbou, pozorností, přáním…), můžete tuto pránu “přesměrovat” z původně zamýšleného egregoru na svoji osobu. Na tomto místě se napojíte na místní “genius loci”, vycítíte jeho formu, pochopíte ji a následně velice jemně změníte její kód a strukturu na svou vlastní. Pravděpodobně to budete muset několikrát opakovat, aby výsledek byl znatelný – egregory se neradi pouštějí. Také pozor – většina duchovních všech náboženství jsou velice citlivý lidé a jsou jaksi schopni vysledovat, o co se pokoušíte, aniž by to uměli přesně popsat. Stalo se , že jeden katolický kněz bez vysvětlení vykázal arrivistu z kostela – přitom navenek působil zcela nenápadně, jako by se pouze modlil.

Pokud ovšem budete úspěšní, určitá část z každého toku prány, která projde tímto místem, půjde přímo do vás. Pozor na zabarvení této energie, není příliš chytré zasvětit si například některý obecní úřad, pokud to tam každý nenávidí a když už tam musí, tak s největší nechutí.

Velice plodná je i zpětná vazba. Když jste napojeni na energetický tok jiného člověka, je možné ho účinně ovlivnit. A to buď přes energii (stačí mu poslat nějakou zpátky, infikovanou libovolnou ideou. Dá se tak jak léčit, tak i zraňovat s takřka neomezenou variabilitou a silou) a nebo přímým způsobem, můžeme tomu říkat třeba sugesce. Účinější bude samozřejmě, pokud ho předtím cíleně oslabíte a učiníte vnímavější, tedy že ho “vysajete” jak to jen půjde. Pak mu stačí “po proudu” vyslat libovolnou myšlenku nebo ideu, zasadí se mu hluboko do mysli.

Tyto schopnosti jsou rozvinutím základních dovedností a myslím, že každý, kdo prakticky prošel základním kurzem se je dokáže naučit sám a bez pomoci někoho dalšího.

Praktiky pro pokročilé

 Zde především platí, že osobní vedení je skoro nezbytné. Nejen kvůli obtížnosti, ale především kvůli možnému nebezpečí. Věřím ovšem tomu, že nadaným studentům to bude stačit pro plné rozvinutí praxe a pokud budou mít zájem, nějakého učitele si už najdou.

Astrální útok

Velice obšírné a komplexní téma. Pravé vampýrské útoky probíhají většinou v astrálním těle. Tady skutečně poznáte, zač jako arrivista stojíte. Praxe probíhá jednoduše – vyberete si oběť, vymístíte se z těla (ano, překvapivě musíte umět astrálně cestovat), najdete oběť (pro neznalé: je to primitivně jednoduché, stačí chtít, lokalizace oběti je to nejmenší) a zaútočíte skrze své nabité vědomosti a schopnosti.

Proč je to nejúčinější metoda? Přenos energie je absurdně silný. Není problém oběť při dostatečných schopnostech i zabít během několika málo návštěv. Při “přímém vysávání” si váš cíl ani nevšimne, že se něco děje. V tomto případě to rozhodně zaznamená. Stačí jedna návštěva a druhý den si bude připadat jako po dlouhodobé a vyčerpávající nemoci.

K teorii není moc co uvést. Buď na to máte nebo ne. Pomáhají k tomu určité praktiky a rituály aktivující váš dravčí aspekt osobnosti, které jsou z větší části tajné nebo alespoň obtížně dostupné a mě osobně nikdy příliš nezajímali. Něco málo si schovávám do příštího dílu o mysticismu spojeného s arrivismem.

Arrivistická sexuální praxe

V tomto případě mám na mysli párové praktiky, i když možnost využití více lidí tu určitě je. Autoerotika se jednoduše uplatnit nedá, ze zřejmých důvodů.

Teorie je opět jednoduchá, praktické zvládnutí vám může zabrat hodně času. Vycházíme ze základu, který sem nastínil ve druhém článku, je ovšem potřeba, aby rozvinuté arrivistické schopnosti měli všichni zůčastnění.

Pracujte na vzájemné výměně prány, předávejte si ji během sexu, zvyšujte stále její intenzitu… Vycházíme z axiomu, že u muže je oblast hlavy – a pohlaví +. U ženy naopak. Usměrňujte tok energie podle tohoto vzorce: – přijímá, + vydává. Energie cirkuluje, stále mohutní a v okamžiku orgazmu (v ideálním případě oboustraného) je vypuštěna. Kam? To už záleží na vás. Dá se použít například ke zlepšení samotného orgazmu – v tom případě se soustředí na oblast genitálií nebo celé osoby (u žen doporučuji druhou variantu, u muže první). Můžete ji použít jako to, čemu Bardon říkal volt, jednoduše ji infikujte přáním a vyšlete do světa. Nabo ji vsaje jeden zůčastníků zpátky do sebe a ponechá si ji, obohacenou o část toho druhého. Možností je spousta.

Speciální varianta je ovládání nezasvěceného sexuálního partnera skrze pránu. V momentu orgazmu protějšku vysajte bleskově co největší množství energie zvládnete. V partnerovy/partnerce tak vzbuzujete silnou závislost na své osobě. Opačná varianta spočívá naopak v bleskovém “napumpování” energie – tím té druhé osobě můžete přivodit nejlepší orgazmus, který kdy zažil/a.

Vnitřní vývin

Prohlubujte vlastní prociťování prány a její používání. I pokud zůstanete čistě u své energie, může vás to vést k mnoha zajímavým schopnostem – vždyť v rámci energetického modelu nic jiného k dispozici ani nemáte. Jak jsem tvrdil již dříve – tyto schopnosti mohou být jednou z bran do magického světa a vést vás k adepství v mnoho dalších systémech.

Přírodní zdroje

Vzpomínáte na cvičení s rostlinkou? To byl pouhý začátek. Tady nejsou žádné limity. V tomto konkrétní případě mohu jenom takhle málo naznačit, ale to myslím bude úplně stačit. Jenom se zamyslete, kam až to může vést.

Toto je jeden z cvičebních systému (pravda, trochu specifický svým zaměřením), který vás tím, že jste se naučili pracovat s energií kvalifikuje pro mnoho a mnoho další magické práce. Především u vás rozvine potřebné schopnosti a dá vám možnost naučit se ty zbylé. Rozhodně to nejsou kompletní arrivistické praktiky, je to ale vše z praxe, co se dá zvládnout individuálně, bez přímého vedení.

 

 http://magickyzivot.wordpress.com/2012/03/21/923559-arrivismus-4-cast/

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář