Jdi na obsah Jdi na menu
 


moje Les Bor

4. 9. 2010

Rytíře jenž oplýval nadpřirozenou mocí a nepocházel z této reality. Kdysi ve středověku jej zneužili lidé ve svůj zvrácený prospěch. Když na jejich lest Černý rytíř přišel, zmizel a již se neobjevil. Prý pochází z jiné dimenze a mohl by být záhadným tajemným Černým mužem. Dále, že v okolí Branišova a Boru jsou brány do jiných světů. Tam kde dnes stojí krásné stromy,bažiny a močály, ve kterých kdysi utonulo mnoho lidí. Dodnes prý nenachází jejich duše pokoje a proto se snaží škodit lidem. V nejlehčím případě nahání strach a díky tomu z lidí odčerpávají energii. Avšak v horším případě působí na psychiku lidí a snaží se jim vnutit program sebezničení. Černý muž je prý kladnou postavou a drží nad zlými dušemi pevnou ruku, aby nemohli škodit v tak velikém měřítku, jak by se jim zřejmě líbilo. Prý bude malér, pokud se les vykácí. V té chvíli nebude již moci, která by zlo zastavila, což by bylo pro blízké okolí velice nepříjemné.

Duše zemřelých, které se nemohou vyrovnat z odchodem z tohoto světa, mohou škodit živím a přímo je vysávat a paralyzovat, pokud jim to daná oběť dovolí a připustí si je k tělu. Tím by se dalo vysvětlit i bezpočet sebevražd, které byly v Boru spáchané. Například strom oběšenců, na kterém ukončilo samovolně život mnoho lidí.

Černý se muž zjevuje, aby lidi od nebezpečných míst odradil a tak zamezil temným silám ve vyhledávání si dalších potencionálních obětí .