Jdi na obsah Jdi na menu
 


chronokineze

29. 9. 2010

Další parapsychologickou kategorií je chronokineze. Jedná se o chronos, čili čas a jeho zpomalovaní, či zrychlování. U tohoto oboru snad ani není co vysvětlovat, takže přejděme rovnou k tréninku:

Sežeňte si hodiny, které tikají, aby jste měli možnost dobře slyšet každou ubíhající vteřinu. Pohodlně se usaďte, uvolněte se a vnímejte mezery mezi každým jednotlivým tiknutím hodin. Koncentrujte se na prodloužení každé mezery(zdůrazňuji že mezery mezi tiknutím není to pauza v čase), dokud se vám jednu nebo více mezer nepodaří prodloužit. Stejně tak se koncentrujte i na zkracování mezer. V podstatě na tom není nic složitého, potřebujete se jen koncentrovat a vytrvat ve vašem úsilí. Po nějakém čase trénování se chronokineze může klidně stát běžnou součástí vašecho života a nebude pro vás problémem například zpomalit čas, když na vás letí míč nebo cokoli jiného. To se vám ale může podařit jen tehdy, když si pravidelným cvičením převedete chronokinezi do podvědomí, zkrátka, že se z ní stane něco, co budete dělat naprosto spontánně.

Jediné, co by ještě stálo za zmínku je, že toto "upravování" času je pouze změna vašeho vnímání času a ne času jako takového

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář